LifeStar 9 Mai 2008 01:21
GAFA. Andreea Banica l-a desfiintat, fara intentie, pe castigatorul "Megastar", chiar inainte de a-i inmana premiul la gala "Bulevard Prestige Awards"
Miercuri seara, Ilinca Vandici si Gabriel Covesanu au fost gazdele galei "Bulevard Prestige Awards". Emisiunea "Bulevad" a implinit un an si cu aceasta ocazie au fost premiate o serie de vedete, la diverse categorii. Daca Adriana Bahmuteanu a fost desemnata "Mamica VIP", Moni Columbeanu a primit distinctia pentru "cea mai bine imbracata vedeta", iar Mutu a fost numit "cel mai trendy fotbalist", Delia si Mateo au castigat premiul pentru "cuplul anului". "Cel mai bun debut" a fost anuntat de Andreea Banica.

Din pacate, cantareata a fost luata total prin surprindere. "Eram la masa cu Monica Columbeanu si Adriana Bahmuteanu si vorbeam si noi ca intre fete. La un moment dat, m-am auzit strigata pe scena. Initial stiam ca voi prezenta categoria "cea mai eleganta vedeta" si am fost surprinsa cand am auzit nominalizarile pentru alta categorie. In drum spre scena am auzit numele Celiei si am fost convinsa ca aceasta va castiga premiul, mai ales ca este difuzata pe toate posturile radio si TV.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.