LifeStar 9 Mai 2008 01:14
Cantareata a contestat premiul pentru debut dat de Kanal D, spunandu-i castigatorului, Catalin... Joshan, ca nu a auzit de el si nu stie cine e. In cadrul aceleiasi gale, Loredana Groza a cantat cu Mugur Mihaescu si s-a urcat pe „mese”, invitand-o la microfon si pe Monica Columbeanu, venita fara Irinel.
Gala Premiilor de Prestigiu Bulevard, aflata la prima editie, si prezentata de Ilinca Vandici si Cove, a adunat la Kristal Gram Club o multime de vedete, unele dintre ele venite sa-si ridice trofeul, altele sa le inmaneze. Urcand pe scena pentru a-l premia pe castigatorul la categoria „Debutul anului“, Andreea Banica a contestat meritele invingatorului, Catalin Josan, pe care l-a jignit in public, aceasta afirmand, dupa ce i-a citit gresit numele: „Nu stiu cine esti, nu am auzit de tine, e prima oara cand te vad. Am crezut ca acest premiu va ajunge la Celia, cea care-l si merita“. Sylvia, prezentatoarea emisiunii Style Radar de la Kanal D, a fost desemnata vedeta anului. Concurenta a fost stransa, la aceasta categorie mai fiind nominalizati Stefan Banica jr., Morandi si Fly Project, publicul dandu-si insa prin sms votul decisiv. Artista a ajuns la petrecere stiind doar ca este nominalizata la o categorie fara sa stie exact unde a fost incadrata.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.