LifeStar 9 Mai 2008 13:22
Procesul intentat impotriva fanului actritei pe care am admirat-o in Kill Bill-uri, Pulp Fiction, si Tape-ul lui Richard Linklater, continua cu depozitiile persoanelor din preajma Umei, martori la hartuirea ei.

Jack Jordan, dereglatul de 37 de ani care a inspaimantat-o pe Uma Thurman cu avansurile lui intr-atat incat actrita a alertat politia, este in continuare pe banca acuzatilor in tribunal. Noi informatii ies la iveala in legatura cu iadul la care a fost supusa actrita intre 2005 si octombrie 2007, pe masura ce martorii ei sunt chemati sa depuna marturie.

In prima zi de proces, luni (28.04.08), asistentul responsabil cu garderoba actritei a relatat in fata juriului din Manhattan cum Uma a tremurat de frica in rulota de pe platourile filmului “My Super Ex-Girlfriend”, cand Jordan a incercat sa intre inauntru cu forta. Joseph La Corte si-a amintit cum, in acea zi de noiembrie din 2005, a fost nevoie de interventia a doi paznici pentru a-l opri pe acuzat. “Ii tremurau mainile, era plansa rau. Nu putea sa stea locului”, a povestit La Corte despre reactia actritei.

Fosta asistenta personala a Umei, Lisa Grondin, a dezvaluit ca asalturile fanului au fost atat de traumatizante incat actrita s-a apucat de fumat din nou. Jordan i-a trimis scrisori si biletele actritei in care ameninta ca se va sinucide daca nu are parte de o intalnire cu obiectul pasiunii sale. Un rand din scrisorelele deranjante, care scoate clar in evidenta obsesia lui Jordan, ii exprima convingerea ca “mainile mele ar trebui sa fie mereu pe trupul tau”.

Jordan, un fost pacient internat intr-un spital de nebuni, a sunat la usa casei lui Thurman din Greenwich Village zilnic, si nu o data, timp de 10 zile pe perioada verii 2007. Subreta poloneza a actritei, Dorota Janas, a mai declarat marti, via un traducator polonez, ca l-a vazut pe acuzat stand pironit pe treptele de la intrare si ca acesta a lasat in urma lui o scrisoare destinata actritei: “Draga Uma”, spunea Jordan printre altele, “te iubesc din toata inima [si] imi voi petrece noaptea in fata [adresa lui Thurman]” sau, altundeva: “Spune-i asistentei tale sa ma lase sa astept inauntru pana te intorci. Mi-e teama ca daca te vad cu un alt barbat sunt in stare sa ma sinucid”.


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.