LifeStar 8 Mai 2008 01:19
Andreea Oroz, cea mai buna prietena a Elenei, se va casatori pe 22 iunie cu fotbalistul lui Auxerre, Vlad Munteanu

Elena va avea ocazia sa faca o repetitie pentru propria nunta, cu atat mai mult cu cat ultimele sale pictoriale au fost doar in rochie de mireasa.

Dupa mai bine de cinci ani si jumatate de iubire, fotbalistul Vladut Munteanu se casatoreste pe 22 iunie cu frumoasa sa logodnica, Andreea Oroz, economist, actualmente banchera. Si pentru ca Elena Basescu este cea mai buna prietena a miresei, se pare ca fiica presedintelui va pasi si ea la altar in calitate de domnisoare de onoare.

Andreea si Vlad se vor cununa religios la biserica Domnita Balasa, iar petrecerea va avea loc apoi la Palatul Snagov. Andreea si-a dorit foarte mult sa se casatoreasca religios chiar in casa Domnului, si nu pe o pajiste frumos amenajata, in fata palatului, asa cum se obinuieste, dupa model american, in ultima vreme. De la eveniment nu va putea lipsi fiica cea mica a lui Traian Basescu, Elena fiind cea mai buna prietena a miresei.

Surse apropiate mirilor ne-au spus ca mezina sefului statului are mari sanse sa paseasca si ea la altar, in calitate de domnisoara de onoare, prezenta ei la ceremonie fiind o repetitie serioasa pentru o posibila nunta cu Andrei Hreben-ciuc. Asta in cazul in care Elena si Hrebe jr. nu vor mai trece printr-o despartire furtunoasa, asa cum deja ne-a obisnuit.

Revenita de la Paris dupa o perioada mai lunga petrecuta alaturi de viitorul ei sot, viitoarea mireasa ne-a marturisit ca si-a cumparat deja rochia de mireasa din Orasul Luminilor. Culoarea acesteia este alba si are un model special, altul decat cel pe care l-a visat ea cand era mica.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.