LifeStar 8 Mai 2008 00:59
Moderatoarea show-ului ”Megastar” de la Prima TV, considerata o vedeta pasionata de designul vestimentar, a subscris ideii “Fii la inaltime, purtand tocuri”, realizand o sedinta foto pentru aceasta comunitate. De asemenea, vedeta s-a implicat intr-o noua campanie sociala, “Spune nu drogurilor”.

Andreea Raicu a participat, recent, la o sedinta foto pentru comunitatea “Pe tocuri”, pozand pentru coperta revistei cu acelasi titlu. Totul porneste de la ideea ”Fii la inaltime, purtand tocuri”, pe care prezentatoarea a imbratisat-o. Vedeta s-a simtit bine in aceasta postura, ea fiind considerata de altfel una dintre cele mai elegante si sexy prezentatoare de la noi.

La sfarsitul acestei saptamani, iubita lui Chirila se va deplasa la Iasi, oras transformat, pentru o perioada, in Capitala Modei Romanesti, cu ocazia Festivalului Bucharest Fhasion Week. Si pentru ca evenimentul este organizat de Irina Schrotter, buna sa prietena, Andreea nu a putut refuza invitatia acesteia, mai ales ca de cativa ani este imaginea casei de moda care poarta numele creatoarei moldovence.

De cand formeaza un cuplu cu Tudor Chirila, nonconformistul solist al trupei “Vama”, Andreea Raicu s-a schimbat radical. Dupa ce s-a implicat in campanii de ajutorare a batranilor si a acceptat sa predea engleza “pro bono” pentru cativa copii, fostul fotomodel a inceput sa vorbeasca pe blogul personal despre problemele actuale ale tinerilor, cum ar fi consumul de droguri. “Ce faci cand prietenul tau cel mai bun devine dependent de droguri si dupa un timp vine sa-ti ceara ajutorul?....


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.