LifeStar 7 Mai 2008 00:38
Solista nu a mai avut timp sa cheltuiasca, fiind ocupata cu spectacolele si cu antrenamentele

Artistii se lauda ca si-au investit banii castigati din muzica fie in case sau masini, fie in afaceri. Delia este cea care face nota discordanta si, cu o sinceritate debordanta, a recunoscut ca a cheltuit tot, pana la ultimul banut. Dar iata ca invatul are si dezvat si solista s-a pus, serios, pe economisit. Ce-i drept, mai mult fortata de imprejurari, intrucat spectacolele si antrenamentele de la “Dansez pentru tine” au tinut-o departe de magazine.

“Am cheltuit tot ce am castigat din muzica!”, ne-a declarat Delia, cu zambetul pe buze, in urma cu trei luni.
Noroc cu mama ei grijulie, care, din cand in cand, i-a mai “subtilizat” bani din geanta si i-a depus intr-un cont bancar, pe numele solistei, in speranta ca, la un moment dat, va strange suma necesara pentu a-si cumpara o casa.

Si iata ca Delia este la un pas de a-si vedea visul cu ochii, intrucat, in ultimele doua luni, a facut economii la sange.

Astfel, solista si-a pus deoparte banii castigati la emisiunea “Dansez pentru tine”, aproximativ 15.000 de euro, dar si cei incasati in urma concertelor, Delia avand un tarif intre 1.200 si 2.000 de euro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.