LifeStar 7 Mai 2008 00:18
Dupa ce s-a dat in spectacol cu un tanar luat din public, la concertul din Parcul Tineretului, in care s-a militat pentru Ziua Barbatului, Anna Lesko a fost scoasa cu ajutorul bodyguarzilor, pentru a scapa de barbatii care au navalit pe scena. In timpul show-ului, artista s-a dezbracat in fata fanilor, ramanand intr-o tinuta sexy.
Anna Lesko este cunoscuta deja pentru show-urile incendiare, cu tenta erotica, pe care le face. Acesta este unul si dintre motivele pentru care organizatorii de evenimente se bat in oferte pentru basarabeanca, in ciuda faptului ca aceasta nu canta mai niciodata live. Cum peste tot exista acel “risc al meseriei”, artista a simtit insa pe pielea sa la ce se poate ajunge in urma unei astfel de “prestatii fierbinti”.

Invitata luni seara sa cante in Parcul Tineretului, cu ocazia evenimentului organizat de Bergenbier, in care s-a militat pentru ca Ziua Barbatului sa fie promulgata in Parlament, Lesko a fost nevoita sa cheme body-guarzii pentru a putea parasi in siguranta scena. Motivul? Dupa ce s-a dat in spectacol cu un pusti luat din public, pe care l-a pipait impreuna cu dansatoarele sale si caruia i-a permis chiar si s-o sarute pe san, mai multi tineri au navalit pe scena, pentru a beneficia si ei de “atentia” cantaretei si, eventual, pentru a-i smulge un autograf. Lucrurile au fost pe punctul de a degenera, dupa ce fanii nu au ascultat rugamintea de a parasi scena. Intr-un final, ei au fost incadrati de bodyguarzi, iar Anna a putut ajunge nevatamata acasa.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.