LifeStar 6 Mai 2008 01:39
Deranjati ca Serban Huidu ii ridiculizeaza mereu in emisiunea “Cronica Carcotasilor”, mai-marii PRM-ului au decis sa-l inlature pe Florin Huidu, tatal natural al carismaticului prezentator, din partid. Orgolios din fire, omul de afaceri nu a dorit sa-i ceara fiului sau sa inceteze campania de discreditare dusa impotriva lui Vadim, preferand sa-si piarda functia de consilier.
Florin Huidu, tatal natural al carcotasului Serban Huidu, a trecut de curand printr-o experienta neplacuta.
El a fost constrans sa paraseasca structura politica din care facea parte, Partidul Romania Mare, unde ocupa functia de consilier, deoarece sefii sai au fost extrem de deranjati de faptul ca Serban Huidu, carismaticul prezentator al emisiunii “Cronica Carcotasilor”, ii ridiculizeaza mereu pe mai-marii partidului, in frunte cu Vadim, in majoritatea aparitiilor sale televizate.

“Unul dintre motivele pentru care am plecat din PRM a fost faptul ca fiul meu radea mereu, in emisiunea lui de la Prima TV, de Vadim, dar si de ceilalti membri ai partidului. Nu as fi indraznit niciodata sa-i cer lui Serban sa nu mai denigreze PRM-ul, deoarece el e un om matur, serios, dar mai ales pentru ca ii respect meseria”, a declarat Huidu, pentru Click!


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.