LifeStar 6 Mai 2008 01:24
APARENTE. Moni si Iri au o viata mult mai tumultuoasa decat lasa sa se vada Dezvaluiri. Afaceristul bacauan Dinu Damaschin sustine ca Irinel Columbeanu si-a alungat sotia de acasa
Relatia milionarului Irinel Columbeanu cu sotia sa, Monica, pare sa nu mearga atat de bine pe cat lasa protagonistii sa se vada. Luni noaptea, la emisiunea "Dan Diaconescu in Direct" de la OTV s-au facut o serie de declaratii-soc, care au reusit sa demonstreze orice aparenta a unui mariaj armonios. Bomba a fost lansata de afaceristul bacauan Dinu Damaschin, care a intrat in direct chiar din Africa, acolo unde se afla cu treburi. Acesta a povestit, in decursul zecilor de minute, unul dintre episoadele "negre" din viata Monicai Columbeanu.

Damaschin sustine ca, anul trecut, inaintea Sarbatorilor de Iarna, dupa o cearta mai aprinsa, Irinel Columbeanu si-a alungat sotia de acasa. Pentru a obtine mai multe detalii si o confirmare a faptului ca declaratiile ii apartin, l-am contactat pe Dinu Damaschin. "Nu-mi amintesc exact momentul in care s-a intamplat acest lucru, dar Monica si-a luat fetita si s-a refugiat la Bacau, unde a ajuns cu un taxi. Si-a petrecut acolo doua saptamani pana cand Irinel a trimis o masina cu sofer sa o aduca inapoi acasa", ne-a declarat Damaschin. Mai mult, acesta sustine ca a aflat de la verisoara Monicai, ca zilele petrecute acasa, la Bacau, au fost pentru aceasta un adevarat calvar.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.