LifeStar 6 Mai 2008 01:20
Vedeta de la Romantica isi pune tapet in casa cu fotografii in care au aparu si iubitul sau, Laurentiu Reghecampf, de-a lungul timpului. ”Un prieten de-al nostru ne-a facut deja planse mari cu toata viata mea si a iubitului meu, care cuprind mii de ziare cu noi. Pana acum avem vreo zece. Din toate, o sa facem un fel de tapet”, a spus Ana Maria.
Ana Maria Prodan s-a gandit sa-si decoreze una dintre casele pe care le detine intr-un mod inedit. Peretii vor fi imbracati intr-un fel de tapet format din fotografii si articole de ziar cu vedeta si iubitul acesteia, fotbalistul Laurentiu Reghecampf: ”Prietenul nostru, Mihai, ne-a facut cadou planse mari cu toata viata mea si a lui iubi. I-am dat mii de ziare cu noi si el le face pe planse. Pana acum avem vreo zece, care sunt uriase, si cred ca mai ies cel putin 30. Cand or sa fie gata, le lipim pe perete si or sa fie exact ca tapetul”.

Altfel, cu ocazia Sarbatorilor Pascale, vedeta de la Romantica a primit cadou un superb Mercedes, care i-a fost trimis de Laurentiu direct la Snagov, si pe care Ana Maria l-a vazut abia ieri, cand s-a intors in tara. Cele doua fetite ale sale si Luca, baietelul Laurentiu, din prima casatorie, si-au ales ei singuri cadouri din magazinele din Belgia si Germania.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.