LifeStar 6 Mai 2008 01:19
In loc sa-si petreaca vacanta de vara sI sa-si incarce bateriile intr-o tara exotica alaturi de iubitul ei, Andrei, alias DJ Pagal, Cosmina Pasarin a acceptat o alta provocare actoriceasca. Si daca pana acum a intrat in pielea Ramonei, amanta perfecta din serialul “17” de la Prima TV, peste cateva zile, aceasta va filma pentru un lungmetraj care va avea premiera la sfarsitul lunii noiembrie.
Desi a debutat in urma cu cativa ani in emisiunea “Vara ispitelor” si pentru o perioada a prezentat rubrica Vremea de la Pro TV, Cosmina Pasarin se poate lauda ca abia acum si-a gasit vocatia vietii.

“Mai avem de filmat 3 episoade din primul sezon al serialului “17” si dupa aceea fug la alte filmari. De data aceasta este vorba de un lungmetraj regizat de Serban Marinescu dupa un scenariu scris de Mircea Daneliuc si produs de Tandem Film. Pentru acest rol voi filma in jur de 20 de zile, iar despre rolul meu nu va pot spune decat ca este extrem de important in intriga filmului, cu restul sper sa va surprind in toamna, la premiera”, ne-a declarat Cosmina Pasarin, interpreta Ramonei, amanta perfecta din serialul “17” de la Prima TV. Altfel, vedeta a sarbatorit ieri Ziua Barbatului, in Oradea, eveniment organizat de Bergenbier, unde vedeta nu a avut rolul de M.C. (maestru de ceremonie), ci sarcina de a-i convinge pe barbatii prezenti sa participe la diverse concursuri.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.