LifeStar 5 Mai 2008 04:19
Maria Chivu a vrut sa tina cura de slabire, insa a renuntat, la insistentele fiului ei

Nunta anului se apropie cu pasi repezi, iar familia mirelui Cristi Chivu a intrat deja in focul pregatirilor. Si cum cea mai apriga problema a femeilor o reprezinta tinutele de gala, nici soacra mare, Mariana Chivu, nu este scutita de aceasta problema. Ea a vrut sa se apuce de slabit pentru a arata cat mai bine la nunta, insa Chivu s-a opus vehement.

Mariana Chivu se declara un parinte fericit si e foarte mandra de copiii sai, Diana si Cristi Chivu.
Mandria sa e cu atat mai mare, avand in vedere faptul ca aceasta si-a crescut singura copiii, sotul sau, antrenorul Mircea Chivu, murind cand capitanul echipei nationale avea doar 17 ani: “Cristi si Diana sunt mandria vietii mele. Am doi copii minunati, educati, care au reusit in viata fara ajutorul nimanui, fara sa faca nici un fel de compromis. Au muncit mult si au fost foarte uniti. Si-au cerut intotdeauna sfatul unul altuia in tot ce au facut pana acum”, a declarat doamna Chivu, pentru Click!.

Mama fotbalistului lui Inter Milano este extrem de bucuroasa pentru ca fiul sau si-a gasit, in sfarsit, fericirea si ca se va casatori in curand cu femeia pe care o iubeste, Adelina Elisei: “Baiatul meu nu putea gasi o fata mai buna decat Adelina, care a stiut sa-mi castige inima. M-a impresionat prin felul sau de a fi, este o fata fina, frumoasa, desteapta, cu un bun simt iesit din comun. O iubesc ca pe copilul meu”, a adaugat Mariana.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.