LifeStar 5 Mai 2008 04:12
Monica si Gabriela Irimia, de 25 de ani, nu rateaza ocazia sa se dezbrace in scopuri nobile, informeaza site-ul News of the World.

Cele doua au aparut goale complet in paginile revistei britanice “Fabulous”, in cadrul unei campanii internationale de strangere de fonduri pentru asociatiile de aparare a drepturilor animalelor. In timpul sedintei foto, insa, cele doua clujence au inceput sa-si dea note trupurilor.

In timpul sedintei foto organizate de PETA, Asociatia de aparare a drepturilor animalelor, la care au participat vedete de televiziune si personalitati din viata publica a Marii Britanii, frumoasele clujence au dezvaluit in premiera ca, dupa operatia de marire a sanilor, “au corpuri de nota 9”. Ele au refuzat sa adauge ce intentioneaza sa imbunatateasca la silueta lor.

Monica: "Am avut anorexie in 2004"
Cheeky Girls au recunoscut ca, ori de cate ori va fi nevoie, se vor dezbraca pentru scopuri nobile. “Am suferit de anorexie in 2004. Eram numai piele si os, dar acum sunt multumita. Daca as fi pusa sa imi dau singura nota pentru corp, mi-as da 9 cu felicitari”, a spus Monica pentru revista “Fabulous”.

“Fundul este punctul meu forte si merg zilnic impreuna cu sora mea la sala de gimnastica, pentru a ne mentine in forma”, a adaugat Monica. Aceeasi problema cu anorexia a avut-o si Gabriela. “Dupa ce ne-am revenit si am inceput antrenamen-tele la sala, nu ma mai satur sa ma uit la abdomen. Imi place la nebunie cum arata”, a spus iubita lui Opik Lembit.

Aceasta a recunoscut ca se mandreste cu fundul si picioarele ei, chiar daca sunt “muncite” ca cele ale unei balerine. “Mi-am marit pieptul pentru ca lui Lembit ii place sa se uite in decolteul meu. El zice ca ii plac ochii mei, dar eu mi-am dat seama ca nu se mai satura sa imi vada sanii”, a glumit cantareata.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.