LifeStar 5 Mai 2008 04:08
VEDETE. Silviu si Adriana au monopolizat ringul de dans la petrecerea Roxanei Ciuhulescu (foto mijloc) OBLIGATIE. Laura si smiley au venit la botez, desi in aceeasi zi era si aniversarea fratelui cantaretului Eveniment. Tica si Fane, muzicienii care canta la toate evenimentele din viata cuplului Mihai Ivanescu - Roxana Ciuhulescu au deschis portofelele invitatilor la botezul fiicei lor

Sambata, Roxana Ciuhulescu si sotul ei, Mihai Ivanescu, au sarbatorit unul dintre cele mai importante evenimente din viata lor - crestinarea micutei Ana Cleopatra.

Ceremonia a avut loc la biserica Sfantul Vasile in prezenta familiei si a celor mai apropiati prieteni. Printre acestia s-au numarat Roxana Iliescu si, desi veneau dupa opt saptamani epuizante de antrenamente la "Dansez pentru tine", Laura Cosoi si iubitul ei, Smiley. Si, cum era de asteptat, evenimentul a fost sarbatorit printr-o petrecere pe cinste. Dansul masa si felicitarile au avut loc in Sala Diamond a hotelului Ramada North. Daca atmosfera a fost relaxata la inceput, dupa miezul noptii cheful abia incepea. Recitalul lui Bodo si al trupei Proconsul a dezmortit invitatii, iar in jurul orei doua, si-au facut aparitia lautarii, care i-au ridicat in picioare pe toti cei din sala.

Tica si Fane, muzicienii care au fost prezenti si responsabilii cu atmosfera la toate evenimentele importante din viata lui Mihai Ivanescu, au reusit, ca de fiecare data, sa deschida apetitul pentru dans, dar si portofelele petrecaretilor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.