LifeStar 2 Mai 2008 02:21
Nici nu s-a intors bine din America si a decolat iar, azi dimineata, catre “tara tuturor posibilitatilor”. In ultima excursie, AndreEA s-a intalnit cu trei producatori din Miami, in vederea unei colaborari profesionale, dar nu a neglijat nici ocupatia sa preferata, cumparaturile: ea si-a achizitionat o pereche de sandale, o geanta, cateva hainute si nu mai putin de optzeci de magneti de frigider.

Cine nu si-ar dori sa aiba viza pentru America pe 10 ani! Andreea Antonescu este unul dintre putinii privilegiati care se pot urca oricand in avion cu destinatia Statele Unite, mai ales ca are si cativa prieteni la New York, dispusi sa o gazduiasca oricand.

Daca, in general, cantareata merge in America pentru a se relaxa, de data aceasta ea a avut un scop bine stabilit: s-a intalnit cu trei producatori din Miami, le-a prezentat melodiile de pe cel mai recent album al sau si sunt gata sa bata palma pentru o colaborare muzicala.

Din pacate, iubitul ei, Traian Spak, nu a putut sa o insoteasca, dar asta nu inseamna nici pe departe ca AndreEa s-a plictisit: “Acolo ma simt un alt om. Ma imbrac lejer si ma uita Dumnezeu plimbandu-ma pe strazi. Intr-o zi, am mers in Central Park, din Manhattan si m-am plimbat de dimineata pana seara”, a declarat solista, pentru Click!.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.