LifeStar 1 Mai 2008 14:59
Ovidiu Lipan Tandarica si trei membri ai trupei 10 Prajini au ajuns marti seara la urgenta Spitalului din Constanta. Celor patru li s-a facut rau pe drumul dinspre Tulcea spre mare, dupa ce au mancat la un restaurant din localitate. Medicii care i-au tratat i-au tinut o ora sub perfuzii.
Inaintea concertului de la Tulcea, Tandarica si membrii formatiei sale au luat pranzul la restaurantul hotelului la care erau cazati. Dupa cantare au plecat la Constanta, unde aveau un alt concert. Pe drum, insa, au inceput sa se simta rau. Starea de rau s-a accentuat cu putin timp inainte de a intra in Constanta. Nu s-au mai dus direct la clubul unde trebuia sa se tina concertul ci au mers direct la spital. Toti au mancat din acelasi loc, insa numai patru dintre ei au avut simptome de toxiinfectie alimentara. Unul dintre membri trupei 10 prajini care a fost afectat a declarat despre restul colegilor sai ca probabil au sistemul imunitar mai bun.
Ovidiu Lipan Tandarica si membrii formatiei 10 Prajini au intarziat o ora si jumatate la concertul de la Constanta. Si miercuri aveau un concert de sustinut pe care l-au anulat, insa pe 1 mai vor fi prezenti la Costinesti.


Despre autor:

Antena 3

Sursa: Antena 3


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.