Paris Hilton vrea sa incaseze o suma frumusica din vanzarea fotografiilor de nunta, organizand un dublu eveniment

I-a venit mintea la cap lui Paris Hilton? Nici intr-un caz. Si asta pentru ca, in ciuda faptului ca vrea sa isi puna pirostriile si sa consfinteasca relatia cu Benji Madden, Paris are de gand sa petreaca luna de miere in patru. Prietena ei, Nicole Ritchie, indragostita de fratele lui Benji, Joel Madden, a ramas socata cand a auzit invitatia de a face o nunta “la dublu”.

“Vreau o luna de miere fierbinte in patru. Am vorbit cu Nicole Ritchie si poate ne vom casatori impreuna si vom pleca in patru in luna de miere. Ar fi incitant, nu?”, a declarat Paris Hilton intr-un interviu, relateaza site-ul “Celebrity Rumors”.

Intrebata cum de i-a venit aceasta idee, diva a raspuns enigmatic si sec: “Este pur si simplu mai sexy asa. Toti patru intr-un pat mare”. Contactata ulterior, Nicole Ritchie, care traieste o frumoasa poveste de dragoste cu fratele iubitului lui Paris, Joel Madden, a spus ca este socata de ideea prietenei sale. “Nu vreau sa-l impart cu nimeni”, a ripostat aceasta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.