Dupa esecul de la faza nationala a Eurovision din 2006, Mihaela si Gabriela au parasit Romania pentru a se afirma in America.

Dupa ce s-au certat cu majoritatea compozitorilor romani, considerand ca au fost nedreptatite la concursul international Eurovision din anul 2006, cand au obtinut un punctaj mic din partea juriului, gemenele din trupa Indiggo au plecat in strainatate in cautarea succesului si au reusit sa se impuna pe piata muzicala din New York. Pentru ca au fost ignorate de casele de productie autohtone, ele au decis sa nu mai cante niciodata in Romania.

Mihaela si Gabriela Modorcea s-au stabilit de mai bine de doi ani in New York, unde au cunoscut celebritatea, fiind din ce in ce mai solicitate de organizatorii de spectacole din tari precum Germania, Austria, Spania, Italia.

Deoarece considera ca nu au fost apreciate in Romania, Mihaela si Gabriela nu au mai calcat din luna iunie a anului 2006 pe plaiurile natale si sunt decise sa nu mai cante niciodata in Romania: “Fiicele mele sunt in New York, unde fac ceea ce isi doresc. Ele sunt foarte suparate pe poporul roman, deoarece considera ca au fost nedreptatite si nu au fost lasate sa faca performanta. De curand, gemenele au fost invitate de catre patronul Media Pro, Adrian Sarbu, sa cante de Paste la PRO TV, dar au trebuit sa-l refuze, deoare-ce nu au avut concediu. Oricum ar fi declinat oferta, deoarece nu vor sa mai cante la noi in tara”, a marturisit, pentru Click!, tatal gemenelor, cunoscutul scriitor Grid Modorcea.