VICTORIE. Zavoranca considera ca are tot dreptul sa locuiasca in casa in care a copilarit si pe care tatal ei a renovat-o
PROCES. Primaria Capitalei a fost infranta de chichite avocatesti, dar cel mai probabil va face recurs
Lux. Sotia lui Pepe vrea sa-si faca o vila de fite, in buricul targului, cu dotari de ultima ora si bodyguard la poarta.

Actrita de telenovele a castigat procesul pe care i-l intentase primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, pentru o somptuoasa vila din Dorobanti, zona de lux a Capitalei. Videanu a dat-o in judecata pe diva si pe mama acesteia, Marioara, acuzandu-le ca au inselat statul atunci cand au cumparat parterul imobilului, intrucat legea nu le permitea sa dobandeasca o casa de la stat, daca mai aveau alte proprietati. Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 i-au dat insa castig de cauza Oanei Zavoranu, in detrimentul primarului general, care poate face apel. "S-a facut dreptate, pentru ca tatal meu a reparat casa din temelii si a bagat, in anii ?80, cateva milioane bune" a declarat, pentru CANCAN, Oana Zavoranu. Pentru casa, sotia lui Pepe mai are un proces cu un cetatean olandez, proprietarul unei garsoniere si al etajului 1 al vilei. Acesta a inceput lucrari de renovare din anul 2000 si a lasat imobilul in paragina.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.