VESTE. Cantareata a aflat, recent, ca va deveni mamica
Sarbatorile i-au adus Corinei cea mai frumoasa veste din viata ei. Cu putin timp inainte de Paste, artista a aflat ca este insarcinata si ca, la sfarsitul anului, cel tarziu la inceputul lui 2009, va deveni mama. Se pare ca aceasta banuia de ceva timp, insa confirmarea medicului a venit in urma cu cateva zile. Potrivit apropiatilor cantaretei, sarcina nu a fost una programata. Tocmai de aceea, surpriza a fost pe cinste.

Corina este in culmea fericirii si jubileaza la gandul ca va avea un copil. Se pare ca la fel de entuziasmat este si viitorul tatic, omul de afaceri Nelu Bud, alintat de artista si anturaj, Nelutu. Cei doi au o relatie stabila de mai bine de zece ani, fapt care, insa, nu i-a scutit de zvonuri si speculatii legate de infidelitate. Cu toate acestea, dovada cea mai buna ca iubirea lor nu a avut de suferit, este decizia de a avea un copil, chiar daca acest lucru s-a intamplat inainte de oficializarea relatiei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.