Peste o suta de jurnalisti au luat startul week-endul trecut in Cupa Presei la Slabit, participand la o proba a cantarului, urmand ca pana in 18 mai sa incerce sa slabeasca cat mai mult. In prima zi de concurs au fost cantariti electronic 106 jurnalisti din presa scrisa, radio, TV, siteuri de presa. Printre "vedetele" inscrise in concurs se numara: Liviu Mihaiu, Ioan T. Morar, Gianina Corondan, Jean Lorin Sterian, Iulia Fratila, Cristina Teodorescu, Carmen Bruma, Razvan Popescu si Marius Vintila -

MC al evenimentului.

Initiativa "Sa luptam pentru o presa mai slaba" apartine revistei "Tabu": "Ideea ne-a venit facand un concurs intre noi - am pus fiecare cate 100 de euro si am zis ca cine slabeste mai mult ia toti banii. Dupa aceea, Ioan T. Morar a zis ca mai bine facem Cupa Presei la Slabit. Eu am a slabit patru kilograme, dar n-am luat nici un ban, si dupa aceea am pus doua la loc", ne-a explicat Laura Ivancioiu, PR-ul Grupului "Catavencu", care ne-a prezentat si premiile puse in joc: locul I - 1.000 de euro, locul al II-lea - 500 de euro, locul al III-lea - 250 de euro, iar cel care se va ingrasa cel mai mult in urma acestui concurs va primi un premiu de consolare ce consta in 30 de kilograme de iaurt.

"Sa nu vada lumea cat am"

Marius Vintila: "M-am inscris ultimul ca sa nu vada lumea cate kilograme am - 94! Nu e bine, ar trebui sa mai slabesc vreo sapte kilograme. Am venit ca sa prezint acest eveniment in primul rand, sa ma conving pe mine ca nu e atat de grea situatia mea, spre deosebire de a altora, si ca sa incerc sa intru in competitie."

"Ma simt ca o pisica!"

Cristina Teodorescu (National TV): "Am 54 de kilograme si mi s-a spus ca stau bine cu greutatea. Nu m-astept neaparat sa castig, ci vreau sa fac sport, ceea ce-mi place foarte mult. Sincera sa fiu, ma simt ca o pisica. Imi place foarte mult ideea si am venit din placere, pentru a-mi mentine tonusul ridicat, dar si pentru ca este un foarte bun prilej de a-ti relua vechile contacte si de a te imprieteni cu oamenii!"

"Renunt la ciocolata!"

Iulia Fratila: "Ideea acestui concurs este geniala! Am venit tocmai pentru asta, desi am o perioada incarcata acum, cu studiile (Iulia da licenta la vara, la Facultatea de Psihologie), insa e un prilej sa imi descarc tensiunea aici. Voi veni aici dimineata, iar dupa aceea ma voi apuca de invatat. N-am venit neaparat ca sa slabesc, pentru ca nu cred ca am nevoie neaparat sa slabesc, ci sa ma mai vad cu lumea si tocmai pentru ca am nevoie sa ies din casa. Sincer, daca voi da jos doua kilograme voi fi foarte multumita. Cel mai mare sacrificiu pe care l-as putea face ar fi sa renunt la ciocolata, dar mai mult de doua saptamani nu pot".


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.