Se pare ca cei doi au vorbit despre acest lucru in repetate randuri, Robbie povestindu-i de fiecare data cat de placut este sa te plimbi pe strada fara sa te recunoasca cineva. Se pare insa ca vedeta nu prea tine cont de sfaturile bunului sau prieten, acceptand tot mai multe invitatii in cadrul show-urilor de divertisment din Statele Unite.

Robbie Williams si Kylie se cunosc de cativa ani, cantaretul marturisindu-si de nenumarate ori aprecierea pentru micuta blonda: “Aveam o pasiune pentru ea de cand juca in ‘Neighbours’, dar ea ca si cantareata imi place mult mai mult!”. In 2000 cei doi au inregistrat single-ul “Kids”, care in scurt timp a ajuns un adevarat hit in Europa!

Pe 17 mai, Kylie va sustine un concert pe Stadionul Cotroceni din capitala. Biletele pentru acest eveniment pot fi cumparate din reteaua magazinelor Diverta si de pe site-ul www.myticket.ro, fiind disponibile la preturi de 70, 95, 130, 200 si 400 lei.

Alaturi de show-ul Kylie, agenda evenimentelor Emag!c Entertainment din acest an mai curpinde festivalul indoor BECK’SPERIENCE, cu Goldfrapp cap de afis (5 iunie, Sala Polivalenta), concertele Metallica (23 iulie), Lenny Kravitz (26 iulie) si Iron Maiden (4 august), pe Stadionul Cotroceni, B’ESTFEST pe 4, 5, 6 si 11 iulie, si CokeLive Festival (12 si 13 septembrie).