FAN. Simona o admira pe Andreea inca din 1994 Premiera. Cele doua vedete s-au vazut pentru prima oara in 1994, la binecunoscutul concurs de frumusete
Prietenia dintre Zana Surprizelor si vedeta stirilor sportive ale Antenei 1 s-a legat in urma cu 14 ani, in cadrul concursului "Miss Romania". Pe atunci, cele doua vedete, nascute in 1974, aveau doar 19 ani si concurau pentru marele premiu. "Cea mai cunoscuta persoana din acel concurs era Andreea, pentru ca ea era deja prezentatoare la TVR Iasi. Eu o admiram inca de pe atunci, iar mama mea era un mare fan al ei", ne-a declarat Simona Patruleasa. La aceeasi editie, au participat si Iulia Fratila si Roberta Anastase, ultima devenind si castigatoarea titlului "Miss Romania". "S-au legat prietenii frumoase in culisele concursului, chiar daca eram adversare. Pe Iulia (n.r. - Fratila) n-o stiam deloc atunci, dar acum ne salutam cand ne vedem pe la evenimente si petreceri. Iar cu Roberta Anastase m-am revazut la Realitatea TV si m-a recunoscut", ne-a mai spus vedeta Antenei 1.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.