DISCUTII. Silvius a simtit ca relatia cu Simona se va incheia inca de la botezul fratelui sau, Maximus ALEGERE. Simona s-a intors la fostul ei prieten si l-a acuzat pe fiul lui Prigoana de "lipsa de maturitate" Motiv. Fiul lui Prigoana era oricum suparat pentru ca aflase ca iubita lui s-ar fi impacat cu fostul ei prieten
Daca in urma cu cateva zile Simona Stoica declara in timpul matinalului de la Antena 1 ca vrea sa-l paraseasca pe iubitul ei, Silvius Prigoana, pe motive de imaturitate, acum cei doi s-au despartit oficial: "I-am spus ca e mare, vaccinata, face ce vrea. Daca vrea sa ne despartim, foarte bine, asta e!", a declarat, pentru Cancan, Silvius. Simona a invocat ca motive ale despartirii faptul ca nu vorbeau indeajuns de des pe Messenger si distanta mare dintre cei doi, Silvius invatand la o scoala din Statele Unite. Primul semn ca relatia lor nu mai merge a venit cu o zi inainte de botezul lui Maximus. Atunci, Simona i-a dat un mesaj lui Silvius in care il intreba daca nu vrea sa se desparta. Au stat de vorba si s-au impacat. A doua zi, la botez, Silvius a lasat-o pe Simona cateva minute singura la masa: "Venise verisoara mea pe care nu o mai vazusem de multa vreme si m-am dus pana la masa ei".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.