Michael Bolton va sustine un concert pe 21 mai, la Sala Palatului din Bucuresti. In cele trei zile cit va sta la noi, organizatorii trebuie sa indeplineasca toate doleantele cintaretului si ale echipei sale, care le-au fost trimise in cel mai mic detaliu. Cererea de bilete este foarte mare, spun organizatorii, iar la concertul de la Bucuresti vor fi prezenti fani din Moldova, Ucraina, Spania, Italia si Bulgaria.

Pentru concertul de la Bucuresti, Memento Music, agentia organizatoare, a trebuit sa-i faca lui Bolton o asigurare de opt milioane de dolari.
Desi mai este o luna pina la spectacol, cererea de bilete este foarte mare, sustin organizatorii. Exista solicitari pentru 1.000 de bilete din afara tarii (Moldova, Ucraina, Bulgaria, Italia, Spania), pentru ca spectacolul de la Bucuresti este singurul pe care il va sustine cintaretul in Europa, in aceasta perioada. Organizatorii precizeaza insa ca vor onora prioritar cererile de pe piata noastra. Biletele costa intre 1.500.000 si 3.400.000 lei si au fost puse in vinzare la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Diverta Mall si Plaza Romania. Exista si categoria VIP, unde pretul este de 5.000.000 lei.

Bolton intentioneaza sa ia masa in oras

Cintaretul planuieste sa ia cina in oras. El a cerut o lista cu cele mai bune restaurante cu specific italienesc, chinezesc, mediteranean, indian, japonez si thailandez. Si specialitatile romanesti sint bine venite, daca sint aprobate din timp de managerul de turneu.

Room-service VIP

Artistul va sta intr-un apartament la un hotel de patru stele, cu conditii de cinci stele. Pentru cabina de machiaj personala, Bolton a solicitat, printre altele, cafea fierbinte, proaspat macinata, achizitionata de la un magazin local specializat; doua sticle de vin rosu; jumatate de galon de suc de mere; sase sticle de un litru de apa Fiji la gheata; un bax de sase 7-Up Cherry; doua borcane de Mild Salsa; doua pungi de tortilla chips, svaiter original, rosii, laptuci, mustar, maioneza, piine alba si de secara pentru sandvisuri (este vegetarian); fructe proaspete; un fund din lemn si un cutit.

Pentru concert, bauturile trebuie puse la gheata intr-un recipient si plasate in stinga scenei, cu cel mult o ora inainte de spectacol. Produsele cerute sint: 24 de sticle de apa Fiji, opt beri, trei bauturi racoritoare, pahare de unica folosinta, prosoape. Managerul de turneu, John Dubuque, va inspecta toate serviciile oferite artistului, iar orice inlocuire a unui produs trebuie aprobata de el. Dubuque lucreaza sau a lucrat pentru Craig David, Cyndi Lauper, Nancy Sinatra, Temptations.

La rindul lor, oamenii din echipa lui Bolton au cerut ceaiuri din ierburi decofeinizate, batoane EAS Myoplex cu continut scazut de carbohidrati, 30 de livre de gheata si mai multe feluri de bautura in autocarele cu care vor pleca dupa spectacol.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.