"Femeia vulcan", Lhasa de Sela, va face acrobatii la Sala Palatului astazi, incepand cu ora 20:00. N-are nevoie de trapez, ci doar de portativ.

Cantareata de origine mexicana Lhasa a sosit duminica la Bucuresti. Din pacate, bagajele (in care se aflau si instrumentele) n-au "nimerit" adresa. De vina este compania aeriana care a incurcat "borcanele". Astfel ca Aurel Mitran, organizatorul evenimentului, s-a vazut nevoit sa alerge dupa un violoncel, o chitara si o chitara bass pentru a fi sigur ca muzicienii vor avea la ce sa presteze. Lhasa i-a cucerit pe ziaristi, transformand conferinta de presa intr-o sesiune de autografe.

ASCULTA (DE) HAIDUCII.

Toti jurnalistii s-au asezat la coada pentru a primi "urari" de la cantareata care face acrobatii pe portativ: jongleaza cu influentele muzicii fado, muzicii tiganesti, muzicii mexicane, reusind sa transmita "altceva" decat ceilalti muziceni. "Nu sunt cinica, dar sunt unica! Nu prea ma intereseaza ce fac ceilalti muzicieni, dar ascult muzica tiganeasca si pe Haiducii (n.r. - stati linistiti, nu este vorba despre "haiducii" nostri, ci despre trupa din Italia care a "furat" piesa "Dragostea din Tei").

Lhasa ne-a dezvaluit ca a fost botezata abia cand avea 5 ani, pentru ca mama ei nu gasise un nume care sa i se potriveasca. "Ma tinea in brate si a observat ca am ochii precum tibetanii. Atunci i-a venit ideea sa ma boteze Lhasa, care este capitala Tibetului."


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.