Dansatorul Mihai Petre, cel mai sarmant membru al juriului competitiei “Dansez pentru tine”, se va casatori cu frumoasa poloneza Elwira Duda, pe 7 iunie, petrecerea fiind programata la Palatul Stirbei, un loc plin de istorie, vanat in ultima vreme de vedete precum Cristi Chivu si Cristina Spatar.

Daca nu ar fi existat pasiunea lor pentru dans, cei doi viitori soti Mihai Petre si Elwira Duda s-ar fi cunoscut cu siguranta in alte circumstante, nu de alta, dar se considera suflete pereche. Ei s-au cunoscut in urma cu cativa ani, in timpul unui cantonament sustinut in Basarabia, cand Mihai a ramas fara partenera de scena, in urma unui accident.

Antrenorul Elwirei este cel care a avut geniala idee de a-i cupla pe ringul de dans pentru un show, iar la scurt timp, dandu-si seama ca se potrivesc, singuri au decis sa faca performanta in aceasta formula. Desi Mihai Petre a absolvit Facultatea de Stiinte Politice si ar fi putut sa profeseze in acest domeniu, el a simtit ca vocatia sa este dansul, si a plecat, fara regrete, in Polonia, pentru a se antrena alaturi de frumoasa blonda, de care, intre timp, se si indragostise.