Din prea mult avânt, îns, fetele au intrat excesiv cu forfecua i penseta i s-au trezit jumulite, spre disperarea stilitilor care trebuie s le repare gafele. Soluia de avarie? Tatuajul cosmetic permanent sau creionul dermatograf. Rezultatul las îns de dorit de cele mai multe ori.

Cream, de nerecunoscut!

La 16 ani, în perioada Candy, Claudia Pavel, alias Cream, afia o naturalee specific vârstei: prul cre vâlvoi, sprâncene stufoase i nici urm de operaie estetic. O dat cu lansarea ca solist, i-a fcut o rinoplastie, i-a modificat coafura i dup desele edine de pensat, Claudia pare de nerecunoscut, fizionomia sa fiind cu totul alta.

Monica se tunde o dat pe lun

O alt vedet rsfat din punct de vedere estetic este i Monica Columbeanu, care este îns refractar la schimbrile majore. Dac în ceea ce privete coafura, soia lui Irinel refuz cu îndârjire s fac o schimbare, Moni a îndrznit totui un retu la sprâncene. Pe lâng clasicul pensat, ea a apelat i la o tehnic modern de remodelare a sprâncenelor, i anume tunsul cu o forfecu special. Schimbarea este mai mult decât evident.