Din prea mult avânt, însă, fetele au intrat excesiv cu forfecuța și penseta și s-au trezit jumulite, spre disperarea stiliștilor care trebuie să le repare gafele. Soluția de avarie? Tatuajul cosmetic permanent sau creionul dermatograf. Rezultatul lasă însă de dorit de cele mai multe ori.

Cream, de nerecunoscut!

La 16 ani, în perioada Candy, Claudia Pavel, alias Cream, afișa o naturalețe specifică vârstei: părul creț vâlvoi, sprâncene stufoase și nici urmă de operație estetică. O dată cu lansarea ca solistă, și-a făcut o rinoplastie, și-a modificat coafura și după desele ședințe de pensat, Claudia pare de nerecunoscut, fizionomia sa fiind cu totul alta.

Monica se tunde o dată pe lună

O altă vedetă răsfățată din punct de vedere estetic este și Monica Columbeanu, care este însă refractară la schimbările majore. Dacă în ceea ce privește coafura, soția lui Irinel refuză cu îndârjire să facă o schimbare, Moni a îndrăznit totuși un retuș la sprâncene. Pe lângă clasicul pensat, ea a apelat și la o tehnică modernă de remodelare a sprâncenelor, și anume tunsul cu o forfecuță specială. Schimbarea este mai mult decât evidentă.