Anul acesta, de Sfintele Sarbatori de Paste, Adriana Bahmuteanu a avut parte de ajutoare de nadeje. Ea a gatit, impreuna cu cele doua bucatarese, care pregatesc zilnic masa copiilor la gradinita vedetei din cartierul Berceni, trei tavi de pasca de te lingi pe degete, desert ce va fi servit la masa de duminica.
Daca la zacusca este experta, Adriana nu s-a incumetat totusi sa gateasca singura pasca pentru Paste. Ea a apelat de aceasta data la ajutorul avizat al celor doua bucatarese, care pregatesc zilnic meniul copiilor la gradinita “Casa fericirii” deschisa recent, in cartierul Berceni, de iubita lui Prigoana impreuna cu psihologul Mirela Zivari.

"Sper sa-i placa lui Prigoana pasca"
Acestea i-au dat adevarate lectii lui Bahmu in bucatarie, din mana lor iesind trei tavi cu pasca de toata frumusetea, pregatite dupa o reteta proprie. “Cozonacii ii cumparam in fiecare an de la niste prieteni, insa noua ne place in mod special pasca cu branza dulce."


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.