Cadouri de la Saint Tropez
Dupa ce a sarbatorit Pastele Catolic alaturi de familia sa, de mama ei si cele doua surori, la Bacau, Monica Columbeanu, devenita ortodoxa in urma cu aproximativ doi ani, va merge impreuna cu sotul sau la biserica, pentru a lua lumina. Cei doi parinti i-au luat fetitei lor cadouri de Iepuras inca de cand au fost la receptia Rolls Royce de la Saint Tropez: “Vom face Pastele in familie, la Izvorani. Voi fi impreuna si cu mama si surorile mele. Vom merge cu barca sa luam lumina de la biserica unde ne-am casatorit, pentru ca altfel un ai cum sa ajungi acolo. Irina va fi imbracata in haine noi. I-am luat deja patru perechi de incaltaminte si haine de la Saint Tropez”.

Keo isi asteapta parintii din Elvetia
Keo va petrece impreuna cu iubita sa, Andreea Balan, dar si cu parintii lui, care vor veni din Elvetia: “Sarbatorile Pascale le voi petrece impreuna cu parintii mei, care vor veni cat de curand in Romania. Cea mai frumoasa amintire legata de Sarbatorile Pascale este de pe vremea cand aveam 10 ani si am primit cadou de la iepuras o masina teleghidata. Pe vremea aceea locuiam in Elvetia, la Geneva, si tin minte ca doua saptamani dupa primirea cadoului numai cu masina eram peste tot. Chiar si cand mergeam cu bicicleta prin parc, imi aduc aminte ca imi luam masinuta teleghidata dupa mine”.

Paste la Barcelona
Vedeta Antenei 1, Roxana Ionescu, a ajutat-o pe mama sa la vopsit oua, aceasta dezvaluind ca este pentru prima oara cand face acest lucru. Prezentatoarea se va afla de Paste, impreuna cu sotul sau, la Barcelona: “Pana acum am facut Pastele in familie, dar de data aceasta vom fi la Barcelona”.