De cand s-a despartit de Lucian Viziru viata amoroasa a lui Catrinel Sandu a devenit subiect de ancheta. Asa s-a descoperit ca ea ar fi avut o aventura amoroasa cu Mihai Mitoseru, dar asta cu aproape trei ani in urma.
Revista X Magazin dezvaluie ca, in vara anului 2001, Catrinel s-ar fi iubit pe Litoral cu colegul de breasla Mihai Mitoseru. Chiar daca de-a lungul timpului cel care a fost deseori acuzat de "inalta tradare" a fost Lucian, iar Catrinel era vazuta ca femeia iubitoare care iarta escapadele amoroase, acum Mitoseru pare sa spublere aceasta imagine.

Cum? Nu neaga zvonurile. In declaratia data, Mihai nu comenteaza informatiile. Reactie care, de foarte multe ori, este asemanata cu o confirmare a banuielilor. Se pare ca relatia amoroasa dintre cei doi prezentatori a inceput la mare si s-a terminat, brusc, in Bucuresti. Asta chiar daca in vara anului 2001, in care Cati ar fi calcat stramb, prezenta impreuna cu Lucian, la vremea aceea iubitul ei oficial, emisunea de divertisment "Boom Boom!", transmisa in direct din clubul Cristal, statiunea Mamaia. Asa ca plimbarile nocturne pe care nu le-a negat Mitoseru ar fi fost facute chiar sub nasul incornoratului Viziru.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.