Actrita Natalie Portman a fost numita starleta cea mai ingrijorata fata de starea planetei noastre, si cel mai activ implicata in salvarea ei.

In afara de Natalie Portman, lista celor onorati cu laudele website-ului pe probleme ecologice Grist.org include si alte staruri, ca Leonardo Di Caprio, Cameron Diaz, Julia Roberts si Brad Pitt.

Natalie a iesit in evidenta printre colegii de breasla pentru initiative si realizari la departamentul comportament ecologic: a facut eforturi pentru impingerea cazului gorilei Rwandeze in capul agendei de lucru internationale; in plus, reprezinta o companie care produce becuri economice (care consuma mai putina energie decat cele obisnuite).

Ce este poate mai batator la ochi printre gaselnitele tinerei – considerate a fi una dintre cele mai destepte actrite a “intelighentei” Hollywood-iene – este lansarea unei colectii de pantofi produsi fara a provoca suferinta animalelor. Design-ul pantofilor din materiale alternative, care au iesit pe piata pe 15 ianuarie 2008, este proiectat pe profilul actritei vegetariene. Ei sunt dati spre vanzare sub marca de incaltaminte de lux Te Casan, fondata in 2006 special pentru femei. Profitul incasat de actrita va fi donat in intregime organizatiei The Nature Conservancy (Conservarea Naturii).

Unele vedete cunoscute pentru inconstienta de care dau dovada in cheltuirea averilor au intrat in vizorul Grist.org, care le condamna pentru atitudinea lor complet detasata fata de degradarea mediului inconjurator.

Printre cei mai nonsalanti la capitolul asta a fost David Beckam – care se deplaseaza mereu in avion de colo-ncolo – si fetele de la Spice Girls, vinovate de acelasi dor de duca perpetuu. Traind si ea pe picior mare, Elizabeth Hurley apare intr-o pozitie deloc de invidiat pe lista numelor mari aratate cu degetul de Grist.org.: organizatia o acuza de contribuire la incalzirea globala pentru ca a aranjat ca 250 de invitati la nunta sa din 2007 sa fie transportati par avion pana acolo.


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.