Creatoarea de moda ne-a spus ca a tinut tot postul Pastelui si ca s-a abtinut de la placerile lumesti de Alina Bucsain

Pe 1 aprilie, la Nottara, Romanita a avut premiera piesei Romeo si Julieta pentru care a lucrat gratis 22 de costume. Ea a fost asteptata cu flori de Adrian Iovan.

Romanita Iovan, una dintre cele mai bogate femei din Romania, cu o avere estimata la 7 milioane de euro, a lasat deoparte traiul plin de huzur si si-a intors fata catre cele sfinte. Celebra creatoare de moda a tinut fara abatere tot postul Pastelui, iar in urma cu doua zile s-a spovedit la manastirea Ghighiu de langa Ploiesti. In tot acest timp, se pare ca sotul Adrian Iovan a avut embargou in dormitorul conjugal.

Mult mai apropiata de divinitate dupa cele doua tragedii care i-au marcat existenta, crima din Primaverii si pierderea primei sarcini, Romanita Iovan face drumuri dese la manastirea Ghighiu de langa Ploiesti, locul in care si-a crestinat fiul in urma cu un an. Tot aici a gasit si un duhovnic care o sfatuieste si in fata caruia isi descarca sufletul.

“Chiar azi (n.r. - miercuri) am fost la manastire si m-am impartasit. Am reusit sa tin tot postul asa cum se cuvine, fara nici o abatere, si sunt foarte impacata si linistita. Intr-un fel, trebuie sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat si mai ales pentru ca mi l-a trimis pe Albert”, ne-a declarat creatoarea de moda, care astazi isi va duce si fiul, in varsta de un an si sase luni, sa fie impartasit.

Si cum Romanita sustine ca n-a poftit deloc la placerile interzise in post, se pare ca pilotuAdrian Iovan a fost nevoit sa suporte 40 de zile fara sa-si iubeasca frumoasa sotie. Si mai are de asteptat inca doua, pana cand crestinii vor savarsi intreg postul.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.