CRIZA. Cristina s-a plans si de oboseala accentuata, pe care o resimte in urma angajarii in mai multe proiecte simultan

Neplacut. Cantareata a fost informata de medicul ei ca e prea agitata si ingrijorata sa devina mama

Casatorita de aproape o jumatate de an, Cristina Spatar nu reuseste sa ramana insarcinata, cu toate ca isi doreste enorm acest lucru. In ultimele luni, ea a avut parte de cateva semne promitatoare, care nu au fost confirmate, din pacate, si de testele medicale.

Ingrijorata, cantareata s-a adresat medicului, care a linistit-o spunandu-i ca e sanatoasa, dar e mult prea stresata. "Se pare ca nu raman insarcinata, din cauza stresului. Lucrez la prea multe lucruri in acelasi timp si m-au coplesit obligatiile. Vreau sa termin inregistrarile la album, lucrez la emisiunea pe care o voi face la National TV si, totodata, m-am implicat serios si in organizarea nuntii mele. Mi s-a spus ca stresul afecteaza functionarea normala a organismului, asa ca m-am mai linistit. Nu ma mai grabesc, o sa las lucrurile in voia lor. Poate ca dupa nunta, o sa ma mai relaxez si o sa primesc atunci vestile bune", a declarat vedeta. In cele cateva luni de cand s-a casatorit cu Alin, Cristina a avut parte de mai multe semne prevestitoare de sarcina, care insa nu s-au confirmat.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.