Frumoasa blonda de la pupitrul stirilor sportive a renuntat, la inceputul acestei saptamani, la indeletnicirile cotidiene ale unei crainice de televiziune. Ea a plecat, alaturi de colegul ei Adelin Petrisor, la Bacau , la Baza Aeriana 95, unde a fost realizat un numar de acrobatie aeriana.
Prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1, Crina Abrudan, a realizat, la inceputul acestei saptamani, alaturi de Adelin Petrisor un numar de acrobatie aeriana, in scopuri caritabile. “Acrobatia aeriana a fost realizata, luni, la Bacau, la “Baza Aeriana 95”. Colegul meu, Adelin Petrisor, este protagonistul principal al acestui experiment inedit... pentru mine. Eu am urcat la bordul MIG-ului doar sa imi fac o parere , dar nu am zburat. Eu am stat la sol, insa Adelin, nu numai ca a pilotat acest aparat de zbor, dar a si filmat in acest timp”, povesteste Crina Abrudan. “Acrobatia aeriana va putea fi urmarita in timpul Galei umanitare, transmisa de Antena 1 in noaptea de Paste. Sase cazuri deosebite vor fi prezentate, sambata seara, iar noi luptam pentru o fetita de un an si jumatate, care s-a nascut cu o jumatate de inima. Micuta a fost supusa la cateva interventii chirurgicale. Insa, pentru urmatoarele, parintii acesteia, niste oameni modesti, trebuie sa achite peste 40.000 de euro. Sper ca telespectatorii sa raspunda apelului nostru si impreuna sa schimbam destinul acestui copil nevinovat”, marturiseste stirista. Ca sa participe la acest eveniment, Crina nu si-a facut nici un program pentru Noaptea Invierii. “Nu stiu daca o sa ajung la biserica sa iau lumina in noaptea Invierii, pentru ca finalul emisiunii va avea loc dupa ora 23:30, dar sigur o sa organizam ceva, iar de Paste sper sa ajung acasa la parinti, macar 2-3 zile”.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.