“Beck’s este o marca puternic asociata cu distractia si dinamismul specific tinerilor, avand un spirit liber si inovator. De aceea Beck’s si-a propus sa aduca inovatia si in industria de entertainment din Romania, lansand conceptul Beck’sperience”, a spus Liviu Irimia, Directorul de Marketing al InBev Romania, producatorul marcii Beck’s.

BECK’SPERIENCE va aborda stiluri muzicale cool si inovatoare, deosebit de apreciate in cadrul festivalurilor din afara tarii - rockul alternativ, muzica electro live - precum si artele vizuale, aducand pe aceeasi scena nume reprezentative ale muzicii internationale.

Primele nume confirmate pe afisul festivalului sunt: GOLDFRAPP, VIVE LA FETE si ADDICTIVE TV


GOLDFRAPP este un grup britanic de electro-dance care a luat nastere in Londra, 1999, avandu-i in componenta pe Alison Goldfrapp (voce/sintetizator) si Will Gregory (sintetizator). Cei doi sunt renumiti nu doar pentru muzica lor, ci si pentru spectacolul de lumini si videoproiectie pe care il ofera publicului in timpul aparitiilor live.

Citeste si:

VIVE LA FETE este un grup belgian electropop, format in anul 1997 de catre cuplul Danny Momments (chiarist si vocal) si Els Pynoo (vocal). Totul a inceput cand Momments, care la vremea aceea inca mai canta in trupa alaturi de care s-a lansat – dEUS, a inregistrat impreuna cu Pynoo cateva demo-uri. Acestea au fost incluse pe EP-ul “Je ne veux pas”, atragand atentia publicului in special datorita elementelor inedite preluate din muzica anilor ’80. Succesul Vive La Fete a venit odata cu primul album, “Attaque Surprise” (2000), urmatoarele materiale - “Republique Populaire” (2001) si “Nuit Blanche” (2003) - asigurandu-le popularitatea chiar si in lumea modei, celebrul designer Karl Lagerfeld fiind unul dintre fanii declarati ai trupei! In anul 2005 a fost lansat albumul “Grand Prix”, urmat de concerte in toata Europa, precum si spectacole in Brazilia si Mexic.

ADDICTIVE TV pune in scena show-uri electrizante, un mixaj de elemente audio-video, reusind performanta de a aduce acest nou curent in zona mainstream a entertainment-ului international. Grupul a fost infiintat in anul 1992, iar in prezent ocupa primul loc in clasamentul destinat VJ-ilor alcatuit de revista DJ Magazine! Graham Daniels, Peter Toll si Peter Whelan, cei trei membri AddictiveTV, au contribuit de asemenea la testarea si dezvoltarea unei noi generatii de turntables (pick-up-uri), capabile sa redea simultan imagini si sunete.

Biletele pentru BECK’SPERIENCE costa 50 de lei in pre-sale si au fost puse in vanzare joi, 24 martie, in reteaua magazinelor Diverta si pe www.myticket.ro. In ziua evenimentului, la intrare, acestea vor putea fi achizitionate la pretul de 65 de lei.