Marturie. Jurnalistul povesteste ca a fost agresat fizic si verbal de PSD-istul Florin Pandele
Realizatorul TV Luis Lazarus a avut un scandal iesit din comun, finalizat cu o imbranceala, amenintari, injuraturi si tot tacamul cu un subiect al investigatiilor sale, controversatul primar al Voluntariului, Florin Pandele (PSD).

Lazarus: "M-a injurat de morti si m-a amenintat ca-mi face copiii"
"E greu de crezut asa ceva, poate nici n-o sa ma credeti prin ce-am trecut cu derbedeul, mafiotul, hotul de primar al orasului Voluntari, Florin Pandele", isi incepe Luis Lazarus povestea. Lazarus povestind n-are nicio legatura cu Lazarusul pe care-l stiti din emisiunile de la OTV. E marcat puternic. De o perioada, jurnalistul se ocupa de o investigatie despre afacerile derulate de primarul Pandele. Interviuri, ancheta pe teren, toate aceastea urmand a fi prezentate pe OTV intr-un serial. Primarul Pandele a aflat si pe data de 28 martie 2008 s-a dus la OTV, unde era invitatul lui Dan Diaconescu intr-o emisiune. Dupa emisiune a intrat in biroul lui Lazarus - aflat langa studioul lui Diaconescu - si s-a luat de Lazarus, care relateaza episodul: "Ce vrei, ba, de la mine? Baaa, eu am furat ouale de sub closca, baaa, eu sunt smecher de smecher, gandeste-te ca am avut 54 de dosare penale si n-a reusit nimeni sa-mi faca ceva". Discutia a continuat pentru putine minute si s-a incheiat, Pandele iesind trantind usa. Lazarus a continuat, insa, documentarea serialului, pe care promite sa-l faca public, si joi, 10 aprilie, Pandele a venit iarasi la OTV, insotind niste invitati ai emisiunii lui Dan Diaconescu, care povesteau despre realizarile Primariei Voluntari. "In timpul emisiunii, pe la ora 20.00 si ceva, stateam la mine in birou. Scriam ceva, cand, la un moment dat, usa s-a dat de perete si a intrat Pandele care a inceput: "Nu te-ai potolit, ba, in mortii ma-tii de zdreanta, te fac zdrente, ma, vrei sa ma bagi la puscarie, ma, cu anchetele tale, nici nu stii ce oameni am eu in spate". Lazarus continua "nici n-a terminat bine sa ma injure, ce sa va zic, in toate felurile posibile, nici nu mai pot reproduce repertoriul, ca s-a repezit pe langa birou la mine. L-am oprit cu piciorul, el mi l-a prins, m-a luat de gat, avea ochii injectati, parca era nebun. Nu e de crezut asa ceva, un nebun domne?, asta e de internat... Eh, si brusc mi-a dat drumul, zicandu-mi: "Hai, ma, Lazarus ca sunt si eu nervos...". Si s-a calmat. Brusc, de la un monstru devenise un om calm. Si ne-am asezat. Ce sa mai, in cateva minute scena s-a repetat, iarasi a sarit la mine ca "te omor, ma, tu cu mine te pui?" Dupa care a plecat brusc".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.