NOROC . Nicoleta si Zsolt au trecut printr-o incercare de curand care, din fericire, s-a incheiat fara incidente Weekendul trecut, vedeta de la Acasa tv a avut un accident, dupa cum a relatat, in exclusivitate Cancan in editia ieri, care a speriat-o foarte tare. Insarcinata in cinci luni, Nicoleta a cazut pe scari, din neatentie.
La cateva ore dupa ce a fost externata, bruneta impreuna cu iubitul ei, Zsolt, au fost in vizita la mama ei. Motivul este lesne de banuit. Cine poate intelege mai bine decat o mama spaima prin care a trecut Nicoleta? Numai gandul ca i-ar fi putut crea complicatii a fost greu de suportat.

Marti seara, in jurul orei 23.45, Nicoleta si Zsolt si-au facut aparitia in fata blocului din Drumul Taberei, acolo unde locuiesc parintii vedetei. Cativa pensionari, care nu aveau somn la acea ora, au vazut-o pe Nicoleta, coborand dintr-o superba masina, impreuna cu iubitul ei, intrand grabiti in scara blocului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.