Prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1, Simona Patruleasa, isi pune pirostriile anul acesta. “Nu va fi o nunta mare, o nunta-spectacol, va fi o nunta pentru sufletele noastre, pentru parinti, pentru prieteni”, a declarat stirista.
Nuntile si logodnele se tin lant in trustul Intact. La cateva luni dupa ce Adelina Elisei a dat startul nuntiilor la Antena, colega sa, Simona Patruleasa, ii calca pe urme. “Anul acesta ne casatorim. Nu va fi o nunta mare, o nunta-spectacol, va fi o nunta pentru sufletele noastre, pentru parintI si pentru prieteni”, marturiseste aceasta. Desi, initial, nasul cuplului, Alin Popoviciu, unul dintre sponsorii Romanian Open Tenis, a declarat ca nunta va avea loc in afara tarii, marti seara, in cadrul emisiunii ”Agentul Vip”, stirista a anuntat ca exclude aceasta varianta.

Frumoasa stirilor sportive a recunoscut ca nici ea nu stie data si locul in care isi va uni destinele cu Sabin Ivanov, iubitul ei: “El vrea sa fie o surpriza pentru mine si merg pe mana lui, pentru ca are imaginatie”. Simona s-a dovedit a fi la fel de secretoasa cand a venit vorba de logodna si cererea sa in casatorie. “Nu pot sa spun, pentru ca este micul nostru secret. A fost ceva simplu si romantic. Este un tip perfect sau, eu asa il consider”, si-a caracterizat Simona viitorul sot pe care nu-l considera “timid”, asa cum l-a catalogat presa. “Prietenul meu prefera sa stea de-o parte de evenimentele mondene, pentru ca el, in afara de mine, nu are nici o legatura cu lumea asta.”


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.