Dupa un sezon de iarna incununat cu succes, cu nenumarate spectacole, concursuri si concerte desfasurate pe partii, Primaria orasului Busteni organizeaza in cea de-a doua zi de Paste, pe Partia Kalinderu, un megaconcert de Sarbatori. In timp ce solistii Elena Gheorghe, Fuego, Elisabeta Bogdan, cat sI trupele Proconsul si Timpuri Noi vor sustine concerte live in aer liber, umoristii Grupului Voua vor asigura buna dispozitie si atmosfera de sarbatoare, in cele sase ore ale megaconcertului.
Cu cateva zile inainte de a se da startul sezonului de anul acesta pe litoralul romanesc, Primaria orasului Busteni contraataca concurenta organizand un mega-concert in cea de-a doua zi de Paste, pe Partia Kalinderu din Busteni. Elena Gheorghe, solista de muzica latino, care s-a mentinut pe piata muzicala si dupa ruptura de trupa Mandinga, le pregateste surprize muzicale de exceptie fanilor sai in cea de-a doua zi de Paste. “Merg la Kalinderu cu o echipa formata din noua persoane, sapte instrumentisti si doua dansatoare. Este un motiv de bucurie faptul ca lumea ne vrea si ne cheama la concerte in cele mai importante zile de sarbatoare ale romanilor”, declara cantareata care isi va petrece prima zi de Paste alaturi de familie. Elena Gheorghe va lansa in decursul unei singure luni calendaristice doua albume nou-noute. Primul, cel de muzica latino, va fi lansat pe 15 mai, iar cel de-al doilea, cel de muzica aromana, pe 23 mai, de ziua aromanilor de pretutindeni.

Umor fin, muzica buna si surprize neasteptate
In timpul mega, concertului de pe Partia Kalinderu vor evolua trupele Proconsul si Timpuri Noi, cat si solistii Fuego si Elisabeta Bogdan. Pauzele dintre cantece vor fi acoperite de momentele umoristice asigurate de Grupul Voua, iar primarul Busteniului, ec. Emanoil Savin, promite spectatorilor prezenti la Kalinderu o zi de neuitat, plina de surprize neasteptate.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.