Andreea si Cristina sunt cele doua vedete din show-biz care sustin ca si-au marit sanii cu ajutorul unui tratament hormonal-minune. Dar iata ca efectul nu este nici pe departe acela al unor silicoane, iar bustul Andreei s-a micsorat o data cu pierderea in greutate. Acest aspect nu a trecut neobservat de Cristina Rus, care, ingrijorata ca ar putea pati la fel, a intrebat-o, in culise, pe fosta colega de la “Dansez pentru tine”:
“Unde ti-au disparut sanii?”

Bustul Andreei Balan a fost, in ultimii ani, unul dintre cele mai “disecate” subiecte de presa. Desi, initial, nimeni nu a crezut-o ca si-a marit sanii cu ajutorul unui tratament prescris de medicul endocrinolog, dupa ce s-a lasat pipaita in direct atat de Daniel Buzdugan, cat si de Lucian Viziru, carcotasii au incetat sa se mai indoiasca de veridicitatea spuselor solistei.
In mod surprinzator, desi rezultatul medicamentelor a fost unul spectaculos, vedetele autohtone nu s-au inghesuit sa urmeze exemplul Andreei si au preferat sa recurga la chirurgia estetica, pentru a obtine un bust voluptos. Printre acestea nu se numara, totusi, Cristina Rus, care sustine ca a reusit sa-si mareasca sanii datorita unor anticonceptionale ce contin o cantitate mai mare de hormoni.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.