Tineri. Delia Matache si iubitul ei, Matteo, isi rezerva majoritatea weekendurilor doar pentru ei

Desi nimeni nu le-a dat prea multe sanse de a avea o relatie serioasa, Delia Matache si Matteo isi traiesc iubirea in cele mai inedite moduri. Timpul liber si-l dedica in exclusivitate, asa ca escapadele amoroase sunt destul de frecvente.

Daca intr-o perioada obisnuiau sa urce muntele cu piciorul pana la cabana in care urmau sa se cazeze, acum isi doresc un "decor" si mai salbatic. Iar cel care se ocupa de gasirea lui este Matteo. Cantaretul nu rateaza nicio ocazie si niciun prieten in incercarea de a primi macar o idee, daca nu o destinatie concreta. Cert este ca "marea aventura" se apropie cu pasi repezi.

n mai putin de trei saptamani competitia "Dansez pentru tine" se termina, iar Delia va avea mult mai mult timp pentru iubitul ei. De cand a inceput show-ul, cei doi nu se mai vad decat cate doua ore pe zi, de regula dupa miezul noptii, cand blonda se intoarce din Buftea, de la antrenamente, iar atunci, sunt rapusi de oboseala. Asa ca indragostitii au de recuperat si intentioneaza sa o faca departe de civilizatie si semeni.

Din pacate, nu au gasit inca un loc suficient de salbatic si, momentan, se rezuma la a lua masa, weekend de weekend, intr-un complex pescaresc din comuna Tancabesti.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.