Panica. Vedeta s-a internat de urgenta pentru a se asigura ca sarcina nu i-a fost pusa in pericol
Weekendul trecut, Nicoleta Luciu a trait o experienta traumatizanta. Soarta, insa, a fost de partea ei. Totul s-a intamplat cu rapiditate si Nicoleta abia daca a avut timp sa se gandeasca la ea. Primul pe care l-a avut in minte a fost fiul sau inca nenascut. Intr-un moment de neatentie, viitoarea mamica s-a impiedicat si a cazut pe scari.

Panica a fost atat de mare incat, desi totul parea in regula, vedeta a simtit nevoia sa consulte un specialist. Si pentru ca un simplu control nu ar fi linistit-o pe deplin, Nicoleta Luciu s-a internat intr-un spital privat din Bucuresti pentru a fi supusa unui set complet de analize si investigatii. Se pare ca, desi cazatura nu a fost chiar banala, fatul nu a fost afectat catusi de putin. In schimb, medicul specialist i-a recomandat Nicoletei cateva zile de repaus la pat. In aceste conditii, bruneta a ramas internata in spitalul cu confort de cinci stele, chiar daca spitalizarea costa in jur de 100 de euro pe zi. Conform ultimelor noastre informatii, vedeta urma sa se externeze in cursul serii de marti. Singurul lucru cert, insa, este acela ca Nicoleta Luciu si iubitul ei, Szolt Czergo, au scapat de emotii. Asa cum i-a anuntat ecograful, in urma cu o saptamana, fiul lor este perfect sanatos si se dezvolta conform graficelor de specialitate. Mai mult, desi a fost zdruncinat bine, bebelusul se afla in afara oricarui pericol. Cu siguranta, Nicoleta va fi mult mai atenta data viitoare cand se va afla in fata treptelor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.