Pasiunea lumii pentru viata privata a starurilor nu va fi niciodata pe deplin satisfacuta: mai nou, primavara scoate Hollywood-ul la inaintare, direct in cadrul aparatelor de luat vederi. Si ce sa vezi? Kate Hudson si Kirsten Dunst sunt ultimele victime ale lui Cupidon.

Kate Hudson s-a lasat prinsa in mrejele unei iubiri mai vechi: fostul sau iubit, Owen Wilson, a cucerit-o din nou, se pare, dupa ce incercarea lui de a-si lua viata a tinut in priza Hollywood-ul, fanii si media deopotriva. Cei doi au fost impreuna de cand cu filmul "You, Me and Dupree" unde au petrecut ceva timp pe platourile de filmare, in 2006. In iunie 2007, relatia s-a incheiat - iar Wilson a incercat sa se sinucida doua luni mai tarziu.

Blonda Hudson (“Almost Famous”) tocmai ce si-a sarbatorit ziua de nastere, la un pranz in familie... familia lui Wilson, adica. Pe 19 aprilie ’08, Kate a implinit 29 de ani fara prea mult tam-tam, fiind zarita in restaurantul Gloriei Estefan din Miami, la masa cu Wilson si parintii lui. Sursa dezvaluirilor adauga ca cei doi si-au petrecut seara intr-un club alaturi de prietenele sarbatoritei.

La fel de romantiosi, desi povestea lor e ceva mai furtunoasa, sunt Ryan Gosling si Kirsten Dunst. Nominalizat la Oscar in 2007, Gosling a intrat in istoria cinema-ului ca cel mai tanar actor care a capatat aceasta distinctie – pentru rolul principal in “Half Nelson”. Kirsten Dunst tocmai a iesit dintr-o clinica de dezintoxicare si cauta un nou inceput, in New York.

Aici a fost zarita la inceputul lui aprilie (09.04.08) in compania lui Ryan, acestia parand ca se simteau foarte bine la intalnirea care s-a prelungit ore in sir, pana la caderea serii. Acum – sambata 19.04.08 – Dunst si Gosling si-au facut iar aparitia brat la brat, provocand o noua runda de zvonuri printre fanii gura-casca.

De data asta, cei doi s-au distrat de minune intr-un club din New York, The Box. Sursa care a ciripit despre noul cuplu pe blog-ul infamului Perez Hilton a tinut sa precizeze ca cei doi se sarutau fara jena in public. “Nu incercau sa se ascunda” – tactica adoptata, in van, de multe vedete din Hollywood.


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.