Ofertata sa joace intr-un film, artista a marturisit care sunt conditiile sale pentru a aparea in ipostaze sexy: “In primul rand, trebuie sa vad scenariul, depinde foarte mult de acesta. Atat timp cat rolul cere o scena sexy si nu va fi nimic vulgar si neactoricesc, o sa accept”.
Dupa ce s-a relansat cu succes in cariera muzicala, Lili Sandu nu ascunde faptul ca pentru ea actoria este mai mult decat o pasiune si ca si-ar dori sa joace iar intr-un film, dupa aparitiile sale in telenovelele de la Acasa: “Actoria imi place foarte mult. Si televiziunea la fel. Am avut o perioada de un an si ceva in care a trebuit sa renunt la tot, sa ma ocup doar de cariera muzicala, cat timp am stat in Franta.

Acum vreau sa ma linistesc, imi doresc o emisiune, sa lucrez in televiziune, sa reiau filmarile pentru un nou proiect, pentru o telenovela. Imi e dor de aceste lucruri”. Ofertata sa joace intr-un film, artista a marturisit care sunt conditiile sale pentru a aparea in ipostaze sexy: “In primul rand, trebuie sa vad scenariul, depinde foarte mult de acesta. Atat timp cat rolul cere o scena sexy si nu va fi nimic vulgar si neactoricesc, o sa accept. Scena trebuie sa spuna ceva, nu doar sa ma dezgolesc degeaba, atunci as fi pudica, as refuza. Sunt nume mari de actrite care au jucat in astfel de scene. Au facut, de asemenea, acest lucru si alte vedete de la noi, dar nu s-a mai facut atata tevatura ca pe marginea aparitiei Ilenei in “Supravietuitorul”. Din pacate, mentalitatea noastra e de neinteles”.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.