In familia lui Gwyneth Paltrow nu e totul roz... In primul rand, o data cu sosirea fiului Moses, a mai aparut si ceva albastru, pe langa rozul fetitei Apple. In al doilea rand, Gwyneth tocmai a dezvaluit pentru revista Vogue ca nasterea lui Moses a cufundat-o intr-o depresie peste care a trecut cu greu.

Depresiile post-natale au tot tinut cap de afis in Hollywood, mai ales in cazul scandalului dintre actrita Brooke Shields si scientologul Tom Cruise. Acesta a declarat in 2005 ca dispretuieste psihiatria si nu crede ca depresia postnatala se poate numi o boala in adevaratul sens al cuvantului.

Acum actrita Gwyneth Paltrow, care si-a tinut, pe cat posibil, viata privata ascunsa de intruziunile presei, anunta ca a suferit o depresie dupa ce l-a nascut pe Moses, al doilea copil cu solistul formatiei Coldplay, Chris Martin.

Vedeta expune simptomele incercate, astfel: “Ma simteam foarte deconectata de propriul meu corp. Ma simteam foarte departe. Eram teribil de deprimata. Eram pesimista.” Insa Paltrow – care a castigat un Oscar pentru rolul din “Shakespeare In Love” – a inteles ce se petrecea cu ea doar ulterior, dupa ce depasise faza critica.

Paltrow isi explica starea de dupa nasterea celui de-al doilea copii printr-un instinct matern coplesitor – acelasi care a determinat-o sa renunte la rolurile principale, cand acestea i s-au propus, dupa nasterea lui Apple. “Nu suportam ideea de a nu-i fi alaturi”, recunoaste ea. “Cand muncesc, plec de acasa inainte ca ei sa se trezeasca. Iar cand vin inapoi, copiii deja dorm dusi. Asa ca de-aia nu am mai aparut in rol principal, de cand ii am pe ei”.

Insa un telefon de la regizorul Jon Favreau a reusit sa o scoata pe Gwyneth din hibernare, pentru un rol in “Iron Man”, filmul adaptat dupa povestea benzilor desenate cu acelasi nume, si care promite incasari serioase la box office-ul verii. Din distributie mai fac parte nume mari ca Robert Downey Jr., Hilary Swank, Jeff Bridges si Terrence Howard.

Pentru Gwyneth echilibrul intre viata de mamica si cariera se instaleaza incet-incet, frumusetea blonda descoperind secretul unei vieti controlabile. “Cred ca ceea ce le exaspereaza pe majoritatea noilor mamici este gandul ca nu au cum sa le faca pe toate [...]. Dar eu am descoperit ca, in masura in care nu esti deprimat, daca simplifici totul, nimic nu ti-e peste mana".


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.