Romanita (dreapta) sustine ca a fost iubita miliardarului pe vremea cand Monica nici nu era nascuta

Femeile din viata lui Irinel Columbeanu au lasat orgoliul deoparte si si-au dat mana pentru o colaborare profesionala. Romanita, iubita din tinerete a miliardarului, a ales-o pe Monica sa fie mireasa colectiei pe care a prezentat-o in ultima seara a Festivalului Modei. Cele doua au lasat publicul cu gura cascata, cand au defilat pe podium, tinandu-se de mana, chiar sub privirile galese ale lui Irinel si ale parintilor acestuia.
Monica a fost intotdeauna nevoita sa o accepte pe Romanita in anturajul ei, datorita relatiei de prietenie intre celebra creatoare de moda si Irinel Columbeanu.

Designerul a participat chiar si la nunta lor, ce a avut loc in urma cu aproape doi ani, fara insa a face risipa de replici. Mai mult chiar, deranjate de comentariile celor din jur, care le-au comparat pana la cele mai mici detalii, inclusiv in ceea ce priveste asemanarea fizica, cele doua nu au ezitat sa se mai si “intepe”, din cand in cand.

La un moment dat, Romanita a rabufnit si, pentru a le inchide gura rautaciosilor, a afirmat la emisiunea “Agentul VIP” (Antena 2) ca ea a fost iubita lui Irinel atunci cand Monica nici macar nu se nascuse, respectiv in anul 1987, fara sa precizeze insa luna, tinand cont ca Monica a venit pe lume in luna ianuarie a aceluiasi an.

Dar iata ca toate aceste orgolii sunt, acum, de domeniul trecutului, iar cele doua femei ale lui Columbeanu, care au inceput sa dea semne de maturizare, s-au gandit sa-si transforme controversata relatie intr-o afacere profitabila.

Astfel, Monica a acceptat fara ezitare sa fie mireasa colectiei pe care “rivala” sa, Romanita, a prezentat-o in ultima seara a Festivalului de Moda, desfasurat la Hotel Rin din Capitala. Cele doua au starnit ropote de aplauze la incheierea show-ului, cand au pasit pe podium tinandu-se de mana, lasandu-l mut pe Irinel, care le-a sorbit din priviri pe iubita din tinerete si pe actuala sa sotie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.