Reporterii Click! au vizitat magazinul unde se vand haine de firma purtate de celebritati, ba chiar au probat cateva din mult ravnitele piese.

Cererea este foarte mare, asa ca, desi pare greu de crezut, vedetele stau “la coada”. Ele sunt trecute pe o lista de asteptare, Diana fiind rugata zilnic sa pastreze anumite produse.

“De multe ori, nici nu reusesc sa bag produsele in magazine ca se si vand. Vedetele ma suna zilnic si le dau detalii despre piesele care urmeaza sa vina. De exemplu, celebra geanta Hermes, care costa 7.000 de euro, la mine s-a vandut cu 3.000 de euro in doar cateva minute”, povesteste Diana.

Banel Nicolita este unul dintre cei mai fideli clienti, aproape toata garderoba fiind aleasa la sfatul Dianei. Cu un buget de cateva zeci de milioane, fotbalistul si-a cumparat cele mai in voga piese vestimentare de la branduri celebre, precum Versace, Gucci, D&G.

Singurul amanunt ar fi ca o parte din haine au facut parte din garderoba altor vedete. Mihaela Radulescu este o alta vedeta care trece des pragul magazinului.