Desi insarcinata, Nicoleta Luciu a petrecut in clubul Office, impreuna cu iubitul sau, Szol Cergo, cu ocazia zilei de nastere a surorii ei, Iuliana. Daca in trecut, kilogramele in plus ii cauzau insomnii si o determinau sa rontaie morcovi in timpul zilei, dar si sa elimine masa de seara, inlocuind-o cu celebrele batone de slabit a caror imagine este, in prezent, aceasta a devenit experta in lactate.
Dupa ce ani la rand a fost catalogata “bomba sexy de la Acasa” si, mai nou, a devenit un exemplu de vointa si profesionalism interpretand rolul Rozei in telenovela “Inima de tigan”, Nicoleta Luciu va deveni mamica. Insarcinata in patru luni, vedeta a fost totusi prezenta la petrecerea data in clubul Office, de sora sa, Iuliana, cu ocazia zilei de nastere, care a implinit recent 21 de ani. Cu aceasta ocazie, Nicoleta a declarat zambind: “Nu vreau sa-l agit. Nu trebuie sa stie copilul ce face maica-sa si unde se afla.” Momentan, programul spectacolelor vedetei de la Acasa nu a avut de suferit, aceasta sustinand in fiecare weekend concerte in diverse locuri din tara, dar cand vine vorba de petreceri private la care este invitata alaturi de iubitul sau, Nicoleta nu danseaza si sta linistita departe de ringul de dans. Inainte ca vestea sarcinii sa cada ca o bomba atat in mass-media, cat si in randul fanilor sai, alimentatia actritei era atent supravegheata, iar kilogramele in plus reprezentau pentru aceasta o adevarata obsesie. Insa, de cand a aflat ca va fi mamica, stilul de viata si regimul alimentar au fost schimbate radical. “Am luat 4-5 kilograme. Mananc sanatos, dar des. Mi se face foame din doua in doua ore si, mai nou, chiar si noaptea ma trezesc sa mananc”, a povestit Nicoleta pentru “Povestiri adevarate”.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.