Irina si bunica sa au prezentat pentru “Mother Care”. Fetita familiei Columbeanu a mai urcat o data pe scena, impreuna cu mama sa, pentru “Mon Amour”. “Am avut emotii, pentru ca Irina era foarte obosita”, a spus Monica pe marginea acestui eveniment.
Dupa ce Monica Columbeanu a facut un adevarat maraton la Bucharest Fashion Week, prezentand cam pentru aproape toti creatorii care si-au expus colectiile, iar Ramona Gabor a fost si ea la inaltime, a venit randul mamei celor doua manechine sa urce pe scena. Aceasta a “defilat” impreuna cu nepotica sa, Irina, pentru “Mother Care”. Fetita sotilor Columbeanu “defilase”, de asemenea, si alaturi de Monica, pentru “Mon Amour”. “Mi-a placut foarte mult prezentarea, precum si copiii, care au fost foarte dragalasi, dar mai ales atunci cand, la un moment dat, pe scena a aparut mama mea in brate cu Irina, care purta o rochita foarte frumoasa. Sincer, am avut ceva emotii, pentru ca Irina era obosita, deoarece mai prezentase si cu mine”, a declarat Monica. Un moment spectaculos si aplaudat a fost si acela in care Adriana Bahmuteanu a urcat pe scena impreuna cu Maximus, interpretand-o pe Alba ca Zapada si cei sapte pitici, cel mai mic dintre acestia fiind chiar baietelul familiei Prigoana, acestia prezentand colectia apartinand Norei Balanica.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.